O nama | Eko Inženjering | Sredstva za odmašćivanje

O nama | Eko Inženjering

O nama | Eko inženjering

Na samom početku svog postojanja i rada firma EKO INŽENJERING 2005. godine uzima usešće na međunarodnom sajmu novih tehnologija ,,Arhimed 2005“. Dobijanjem zlatne medalje dobija potvrdu kvalteta i ekološke osobenosti proizvoda , biorazgradljivosti i neotrovnosti. Sa takvim priznanjem , pored atesta koje dobija od naših institucija, počinje sa proizvodnjom i plasmanom proizvoda nove tehnologije na našem tržištu. Na manifestaciji ,,Tesla fest” u Novom Sadu iste godine dobija bronzanu medalju i potvrdu posebnosti i vrednosti proizvoda GREACE MASTER , odmašćivača opšte namene .

Sedište firme sedam godina bilo je u Beogradu, da bi 2012. godine bilo preseljeno u Inđiju. Sadašnji položaj sedišta strateški omogućava komunikaciju i saradnju sa velikim brojem kupaca u Vojvodini ali i centralnoj Srbiji. U današnje vreme dobar deo distribucje robe obavlja se brzom poštom ali neposredna komunikacija sa kupcima je uvek bitna kako bi pratili zahteve i potrebe vezane za njihove radne procese. Sve do današnjih dana firma dobro posluje zadržavajući dvanaestogodišnje kupce i dodajući nove zadovoljne kupce.

Sredstva koja proizvodi EKO INŽENJERING su ekološka , neotrovna i biorazgradljiva što ih posebno čini korisnim u industriji hrane , svuda gde se hrana proizvodi , priprema i servira.

Sva sredstva , bez obzira na namenu , su odmašćivači , sredstva za pranje i dezinfekciju. To nas odvaja od drugih proizvoda iste namene . Naši proizvodi u jednom koraku obavljaju tri operacije : odmašćivanje , pranje i dezinfekciju. To skraćuje vreme potrebno za obavljanje posla. Efikasnost je velika jer su sredstva moćna u skidanju masnoće. Naši proizvodi su laki za upotrebu i korisnicima veoma pomažu u radu i to je razlog naše dugogodišnje saradnje sa kupcima.

Pored industrije hrane sredstva imaju primenu i u svim drugim industrijama gde god postoji potreba za odmašćivanjem i pranjem. Naše proizvode koriste u mašinskoj industriji, transportnim preduzećima, auto, avio i železničkom saobraćaju, brodogradilištima, konditorskoj industriji, pekarskoj industriji, mesnoj industriji , uljarama , mlekarama ali i restoranima i svim ostalim ugostiteljskim objektima. Sve sirovine koje firma koristi su iz uvoza i od poznatih renomiranih svetskih proizvođača hemikalija.